Solution Soleil Ocean+
search
Solution Soleil Ocean+
search
Solution Soleil Ocean+
search
Solution Soleil Ocean+
search
Solution Soleil Ocean+
search

Zonneproducten

Solution Soleil Ocean+

Hydraterende Beschermende Zonnecrème SPF50+

Review (0)

Huidtype: alle huidtypes

Inhoud: 50 ml / 1.6 Fl.oz

Dit product is momenteel niet voorradig.

PHYTOMER zet zich in om uw huid en de wereldzeeën te beschermen met zijn nieuwste huidverzorgingsproduct Solution Soleil Ocean +. Veilig voor de huid: Deze zonnebrandcrème met zeer hoge bescherming is getest en gevalideerd onder dermatologische controle. Veilig voor koraal: De formule bevat geen oxybenzone of octinoxaat. Deze lichte crème smelt in de huid, hydrateert en laat een bloemige geur achter met noten van roos, mimosa en groene thee met ondertonen van muskus.

Tube gemaakt in Europa

Textuur – Geur

Lichte en smeltende crème

Bewezen resultaten

ONMIDDELLIJKE EN DUURZAME HYDRATATIE*

Na 1 uur: +57%
Na 2 uur: +93%
Na 3 uur: +110%

*Meting van het hydratatieniveau met behulp van corneometrie® bij 12 vrijwilligers na een enkele toepassing.

Marien ingrediënt
UVA- en UVB-filters: bieden effectieve bescherming tegen de zon.
Toepassing

Breng royaal een hoeveelheid van de crème aan op het gezicht en de hals voor blootstelling aan de zon. Minder zonnebrandcrème betekent minder bescherming. Breng regelmatig en royaal opnieuw aan voor blijvende bescherming, vooral na zweten, zwemmen of afdrogen met een handdoek. Goed schudden voor gebruik.

Voorzorgsmaatregelen: Zonnebrandcrème alleen voor volwassenen. Vermijd langdurige blootstelling aan de zon, zelfs als u zonnebrandcrème draagt. Vermijd langdurige blootstelling aan de zon tijdens de uren van maximale zonneschijn. Gebruik zonbeschermingsproducten die speciaal zijn aangepast aan uw huidtype. Houd zuigelingen en jonge kinderen uit direct zonlicht. Te veel blootstelling aan de zon kan ernstige gezondheidsrisico's met zich meebrengen. Vermijd contact met de ogen. Spoel grondig uit bij oogcontact. Vermijd langdurige blootstelling aan licht en hitte om beschadiging van de formule te voorkomen.


Samenstelling

Deze vindt u misschien ook interessant

Maak uw beautyroutine compleet voor een nog beter resultaat op uw huid.

TE VINDEN IN DE SPA

Vind uw product in de dichtstbijzijnde Phytomer Spa. Naast verzorgingsproducten biedt PHYTOMER ook behandelingen aan waarvan u kunt genieten in de mooiste kuuroorden van Frankrijk en de rest van de wereld.

Mijn spa vinden

Soin Phytomer

Review

Samenstelling

De ingrediëntenlijst kan onderworpen zijn aan veranderingen. Wij adviseren u altijd de ingrediëntenlijst op de verpakking van het gekochte product te controleren om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor uw persoonlijk gebruik.


AQUA (WATER) / EAU, OCTOCRYLENE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL (NANO), DIBUTYL ADIPATE, DICAPRYLYL CARBONATE, CETEARETH-20, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, GLYCERIN, PTFE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE (AVOBENZONE), BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, DECYL GLUCOSIDE, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL TRIAZONE, SODIUM POLYACRYLATE, TOCOPHEROL, PARFUM (FRAGRANCE), XANTHAN GUM, CHLORPHENESIN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, O-CYMEN-5-OL, ORBIGNYA OLEIFERA SEED OIL, PROPYLENE GLYCOL, MALTODEXTRIN, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT.