Résultat Soleil
search
Résultat Soleil
search
Résultat Soleil
search
Résultat Soleil
search
Résultat Soleil
search

Zonneproducten

Résultat Soleil

Zelfbruinende crème - gezicht en lichaam

Review (0)

Huidtype: alle huidtypes

Inhoud: 125 ml / 4.2 Fl.oz

Dit product is momenteel niet voorradig.

Een snel geabsorbeerde crème om uw gezicht en lichaam te versieren met een verbazingwekkend natuurlijke bruine kleur. Sun Radiance zorgt voor een gelijkmatige, langdurige bruining. De lichte, witte textuur is gemakkelijk aan te brengen zonder strepen achter te laten. De glanzende, satijnen finish geeft uw huid een zomers gevoel!

Tube gemaakt in Europa

Textuur – Geur

Verfrissende doordringende crème

Marien ingrediënt

Actief zelfbruinend bestanddeel DHA: geeft het effect van een perfect gebruinde huid.

Actieve vectoren: zorgen voor een optimale verspreiding van DHA voor een intensere, snellere en langdurigere bruining. De crème trekt snel in en zorgt voor een verbazingwekkend natuurlijke bruining van gezicht en lichaam.

Biologische zeekraalolie: versterkt de natuurlijke hydraterende factoren en beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering.

Toepassing
Gelijkmatig aanbrengen op een schone, droge huid van lichaam en gezicht, waarbij de oogcontouren, wenkbrauwen en de haargrens worden vermeden. Voor het beste resultaat de huid scrubben voor gebruik. Handen wassen na het aanbrengen.

Waarschuwing: dit product bevat geen zonnefilter en beschermt niet tegen zonnebrand. Herhaalde blootstelling van onbeschermde
huid tijdens het bruinen kan het risico op huidveroudering, huidkanker en andere schadelijke effecten op de huid vergroten, zelfs als u niet verbrandt.

Samenstelling

Deze vindt u misschien ook interessant

Maak uw beautyroutine compleet voor een nog beter resultaat op uw huid.

TE VINDEN IN DE SPA

Vind uw product in de dichtstbijzijnde Phytomer Spa. Naast verzorgingsproducten biedt PHYTOMER ook behandelingen aan waarvan u kunt genieten in de mooiste kuuroorden van Frankrijk en de rest van de wereld.

Mijn spa vinden

Soin Phytomer

Review

Samenstelling

De ingrediëntenlijst kan onderworpen zijn aan veranderingen. Wij adviseren u altijd de ingrediëntenlijst op de verpakking van het gekochte product te controleren om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor uw persoonlijk gebruik.


AQUA (WATER) / EAU, DIHYDROXYACETONE, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, DIMETHICONE, DIMETHYL ISOSORBIDE, DIPROPYLENE GLYCOL, ARACHIDYL ALCOHOL, ISOPROPYL PALMITATE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, BEHENYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), PEG-100 STEARATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ARACHIDYL GLUCOSIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, XANTHAN GUM, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, SALICORNIA HERBACEA EXTRACT, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, PROPYL GALLATE