SUN RESET
search
SUN RESET
search
SUN RESET
search
SUN RESET
search
SUN RESET
search

Zonneproducten

SUN RESET

Zonbeschermende Crème SPF50 met hoog herstelgehalte

Review (0)

Huidtype: alle huidypes

Inhoud: 50 ml / 1.6 Fl.oz

Dit product is momenteel niet voorradig.

Bij blootstelling aan de zon raken de huidcellen beschadigd. Sun Reset herstelt de huid alsof ze nooit door UV-stralen is beschadigd, beperkt het aantal beschadigde cellen en bevordert het herstel ervan. De huid wordt in hoge mate beschermd en huidveroudering wordt vertraagd.

Tube gemaakt in Europa

Opgelet: vermijd blootstelling aan de zon tijdens de piekuren. Gebruik zonbeschermingsproducten aangepast aan uw huidtype. Het wordt afgeraden om baby's en jonge kinderen aan de zon bloot te stellen. Lichte lekkage kan voorkomen zonder de kwaliteit van het product aan te tasten.

Textuur – Geur

Een vloeibare en smeltende crème

Marien ingrediënt

Helioprotect: activeert de bruining en beschermt de cellen tegen de schadelijke effecten van UV.

D-TOX Microalgen: herstelt celschade veroorzaakt door UV-stralen, de bron van vroegtijdige huidveroudering.

UVA- en UVB-filters: bieden een zeer doeltreffende bescherming tegen de zon.

Toepassing
Breng het product vóór blootstelling aan de zon aan op gezicht en hals. Regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden.

Waarschuwing: vermijd blootstelling aan de zon tijdens uren met maximaal zonlicht. Gebruik zonbeschermingsproducten die aangepast zijn aan uw huidtype. Het wordt aanbevolen om baby's en jonge kinderen uit direct zonlicht te houden.

Samenstelling

Deze vindt u misschien ook interessant

Maak uw beautyroutine compleet voor een nog beter resultaat op uw huid.

TE VINDEN IN DE SPA

Vind uw product in de dichtstbijzijnde Phytomer Spa. Naast verzorgingsproducten biedt PHYTOMER ook behandelingen aan waarvan u kunt genieten in de mooiste kuuroorden van Frankrijk en de rest van de wereld.

Mijn spa vinden

Soin Phytomer

Review

Samenstelling

De ingrediëntenlijst kan onderworpen zijn aan veranderingen. Wij adviseren u altijd de ingrediëntenlijst op de verpakking van het gekochte product te controleren om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor uw persoonlijk gebruik.


AQUA (WATER) / EAU, ZINC OXIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE, DIPROPYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYLOCTYL SALICYLATE, OCTOCRYLENE, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, DIMETHICONE, PEG-150, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, MAGNESIUM SULFATE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), CHLORPHENESIN, XANTHAN GUM, C12-15 ALKYL BENZOATE, DISODIUM EDTA, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROLYZED ALGIN, TOCOPHEROL,  TEARALKONIUM HECTORITE, MANGANESE SULFATE, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, MENYANTHES TRIFOLIATA LEAF EXTRACT, BHT, PROPYLENE CARBONATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PHAEODACTYLUM TRICORNUTUM EXTRACT.