Rosée Soin
search
Rosée Soin
search
Rosée Soin
search
Rosée Soin
search
Rosée Soin
search

Speciale verzorging

Rosée Soin

Oog Make-up Remover Cleanser

Review (36)

Huidtype: Alle huidtypes

Inhoud: 30 ml

Dit product is momenteel niet voorradig.

Phytomer biedt een nieuwe aanpasbare schoonheidsroutine met Rosée Soin, een lichte en comfortabele droge olie die een delicate rozengeur op de huid achterlaat.
In 1 week is de huid vergroot: soepeler, gerevitaliseerd en gevoed. Na 2 weken is ze volledig getransformeerd: geregenereerd, getroost en ideaal gehydrateerd.

91% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong
Recycleerbare glazen fles gemaakt in Italië

Textuur – Geur

Regenererende glansolie

Bewezen resultaten

VERSTERKT DE HUID IN 1 WEEK*.
Uitstraling: + 17%
Vochtigheid: +16%

TRANSFORMEERT DE HUID IN 2 WEKEN**
Voor 100% van de vrouwen: de huid wordt geregenereerd - gevoed - getroost

* Gebruikstest, evaluatie door 19 vrijwilligers na tweemaal daags gebruik.
** Gebruikstest, evaluatie door 19 vrijwilligers na tweemaal daags gebruik in combinatie met hun gebruikelijke huidverzorgingsproducten.

Marien ingrediënt

D-TOX Microalgenolie: helpt vrije radicalen, toxines en verontreinigende stoffen die de goede werking van de cellen verstoren, te elimineren.
Rozenolie: kalmeert, beschermt de huid en helpt bij de regeneratie van de huid.
Gorse olie: activeert de synthese van ureumkanalen in de opperhuid en verbetert de celcohesie.
Jojoba-olie: versterkt de hydrolipidenfilm en beschermt de huid tegen uitdroging. Onderhoudt de soepelheid en elasticiteit van de huid.

Toepassing
Druk stevig op het pompje en breng vervolgens aan op een perfect gereinigd gezicht, hals en decolleté. Alleen gebruiken of onder uw gebruikelijke huidverzorgingscrème.

Samenstelling

Deze vindt u misschien ook interessant

Maak uw beautyroutine compleet voor een nog beter resultaat op uw huid.

TE VINDEN IN DE SPA

Vind uw product in de dichtstbijzijnde Phytomer Spa. Naast verzorgingsproducten biedt PHYTOMER ook behandelingen aan waarvan u kunt genieten in de mooiste kuuroorden van Frankrijk en de rest van de wereld.

Mijn spa vinden

Soin Phytomer

Review

Samenstelling

De ingrediëntenlijst kan onderworpen zijn aan veranderingen. Wij adviseren u altijd de ingrediëntenlijst op de verpakking van het gekochte product te controleren om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor uw persoonlijk gebruik.


SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, DICAPRYLYL CARBONATE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, PARFUM (FRAGRANCE), SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ROSA CENTIFOLIA FLOWER EXTRACT, ULEX EUROPAEUS LEAF/ROOT/STEM EXTRACT, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, PHAEODACTYLUM TRICORNUTUM EXTRACT, CITRONELLOL, GERANIOL, CITRAL.