Seatonic
search
Seatonic
search
Seatonic
search
Seatonic
search
Seatonic
search

Slanke lijn en cellulitis

Nieuw

Seatonic

Striemen en Verstevigende Olie

Review (6)

Huidtype: alle huidtypes

Inhoud: 125 ml / 4.2 Fl.oz

Dit product is momenteel niet voorradig.

Geformuleerd om de huid te verstevigen en striae te bestrijden, biedt Seatonic alle voordelen van mariene en plantaardige oliën voor een liftend effect. De droge olie-textuur maakt de huid gladder, zachter en satijnachtiger. Dag na dag is de huid steviger en strakker en zijn striae minder zichtbaar.
De huidvriendelijke formule is geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Het is hypoallergeen en dermatologisch getest en bevat slechts 12 zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, waarvan 89% van natuurlijke oorsprong en 55% biologisch.

Fles gemaakt in Frankrijk

Textuur – Geur

Droge olie

Bewezen resultaten
SUPERKRACHTIGE RESULTATEN IN 2 MAANDEN*.

Striae zijn minder zichtbaar: - 23% van de striae
Gladdere huid: 100%
Stevigere huid: 97%
Meer dan 8 van de 10 vrouwen voelen zich beter over hun lichaam

*Clinische test op meer dan 3000 toepassingen: bij 29 vrouwen, na tweemaal daags aanbrengen gedurende 56 dagen.
Marien ingrediënt

Biologische Mekabu-olie: maakt de huid soepel en comfortabel en voedt haar.

Chlorella-olie: stimuleert de synthese van structurele eiwitten in de dermis.

Biologische Perilla-olie: zeer rijk aan omega-3, deze plantaardige olie herstelt de elasticiteit van beschadigd weefsel.

Biologische Salicornia-olie: verbetert de circulatie en opslag van water in de opperhuid.

Toepassing
Gedurende 2 maanden 's ochtends en 's avonds aanbrengen op elk gebied dat gevoelig is voor verlies van stevigheid en striae. Met ronddraaiende bewegingen inmasseren tot het product volledig is opgenomen. Verwijder zo nodig het overtollige product met een tissue voordat u zich aankleedt.

Samenstelling

Deze vindt u misschien ook interessant

Maak uw beautyroutine compleet voor een nog beter resultaat op uw huid.

TE VINDEN IN DE SPA

Vind uw product in de dichtstbijzijnde Phytomer Spa. Naast verzorgingsproducten biedt PHYTOMER ook behandelingen aan waarvan u kunt genieten in de mooiste kuuroorden van Frankrijk en de rest van de wereld.

Mijn spa vinden

Soin Phytomer

Review

Samenstelling

De ingrediëntenlijst kan onderworpen zijn aan veranderingen. Wij adviseren u altijd de ingrediëntenlijst op de verpakking van het gekochte product te controleren om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor uw persoonlijk gebruik.


HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ISOPROPYL PALMITATE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, PERILLA OCYMOIDES SEED OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PARFUM (FRAGRANCE), SALICORNIA HERBACEA EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT.