Celluli Night Coach
search
Celluli Night Coach
search
Celluli Night Coach
search
Celluli Night Coach
search
Celluli Night Coach
search

Slanke lijn en cellulitis

best-seller

Celluli Night Coach

Slaapmasker Intensief Cellulitis

Review (10)

Huidtype: Cellullitis, kuiltjes en sinaasappelhuid

Inhoud: 150 ml / 5.0 Fl.oz

Dit product is momenteel niet voorradig.

Dit nachtmasker pakt cellulitis aan in een lichte gel die in de huid smelt. De unieke formule, met rode algentaurine, coacht de huid intensief gedurende de nacht, wanneer deze het meest ontvankelijk is, om de vetafbraak te vergemakkelijken*.
Doel bereikt: nacht na nacht minder zichtbare cellulitis, minder sinaasappelhuid, minder zichtbare kuiltjes.

Voorzorgsmaatregelen bij gebruik: niet gebruiken bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Niet geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor jodium.


90% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong
Tube van recycleerbaar materiaal, vervaardigd in Europa

*In vitro tests op het ingrediënt.



Textuur – Geur

Lichte gel, "slaapmasker" textuur

Bewezen resultaten
SUCCESVOLLE CELLULITIS COACHING IN 14 NACHTEN*.

CELLULITIS EN HARDNEKKIG VET
2 keer minder zichtbaar

ORANJE HUID
3 keer minder zichtbaar

*Zelfscore van 64 vrouwen - gemiddelde waarde, evaluatie van de verbetering van het uiterlijk van de huid, 1 toepassing per dag gedurende 14 dagen.
Marien ingrediënt

Taurine Marine: geeft energie aan de adipocyten, stimuleert hun lipolytische activiteit en versnelt de vetverwijdering*.

Pepper Slimactiv (roze peperolie): richt zich uitsluitend op de adipocyten voor een versterkte lipolytische efficiëntie.

Extract van Laminaria (bruine alg): stimuleert de lipolyse en bevordert de vetverwijdering*.

Palmaria Palmata (rode alg): bevordert de microcirculatie van de huid* voor een drainerende werking*.

Natuurlijke cafeïne: stimuleert sterk de afvoer van vet en beperkt de ophoping ervan*.

*In-vitrotests op het ingrediënt.

Toepassing
's Avonds aanbrengen op de doelgebieden (billen, taille, heupen, buik, enz.) door met opwaartse cirkelvormige bewegingen te masseren.

Voorzorgsmaatregelen: niet gebruiken bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Niet geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor jodium.

Samenstelling

Deze vindt u misschien ook interessant

Maak uw beautyroutine compleet voor een nog beter resultaat op uw huid.

TE VINDEN IN DE SPA

Vind uw product in de dichtstbijzijnde Phytomer Spa. Naast verzorgingsproducten biedt PHYTOMER ook behandelingen aan waarvan u kunt genieten in de mooiste kuuroorden van Frankrijk en de rest van de wereld.

Mijn spa vinden

Soin Phytomer

Review

Samenstelling

De ingrediëntenlijst kan onderworpen zijn aan veranderingen. Wij adviseren u altijd de ingrediëntenlijst op de verpakking van het gekochte product te controleren om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor uw persoonlijk gebruik.


AQUA (WATER) / EAU, GLYCERIN, DIMETHICONE, BETAINE, PROPANEDIOL, CAFFEINE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ISOHEXADECANE, PARFUM (FRAGRANCE), CHLORPHENESIN, CAPRYLYL GLYCOL, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, POLYSORBATE 80, HYDROXYETHYLCELLULOSE, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, SCHINUS TEREBINTHIFOLIA SEED EXTRACT, SORBITAN OLEATE, PALMARIA PALMATA EXTRACT, HALOPTERIS SCOPARIA EXTRACT, SODIUM CARRAGEENAN, JANIA RUBENS EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CI 42090 (BLUE 1).