Prebioforce
search
Prebioforce
search
Prebioforce
search
Prebioforce
search
Prebioforce
search

Serum

best-seller

Prebioforce

Balancerend Verzachtend Concentraat

Review (19)

Huidtype: gevoelige, kwetsbare huid

Inhoud: 30 ml

Dit product is momenteel niet voorradig.

Prebioforce bevat een exclusief prebiotisch complex van mariene oorsprong dat in staat is de microflora van de huid weer in evenwicht te brengen. Dag na dag verminderen roodheid en onaangenaam gevoel. De teint wordt geëgaliseerd, de huid is minder gevoelig en mooier.

93% ingrediënten van natuurlijke oorsprong
Flesje gemaakt in Italië

Textuur – Geur

Lichte vloeistof met een luchtige, sprankelende geur

Bewezen resultaten
IN 1 MAAND* IS DE HUID HALF ZO GEVOELIG

Roodheid vermindert gemiddeld met 23%
In 7 dagen**: minder trekkerigheid
In 14 dagen**: de teint is geëgaliseerd

PREBIOFORCE, getest onder dermatologische controle, is niet-comedogeen en niet-acnegeen met een pH van 5,5, ideaal voor de huid.
*Clinische test onder dermatologische controle uitgevoerd bij 34 vrouwen gedurende 28 dagen, tweemaal daags aangebracht.
**Tevredenheidstest uitgevoerd bij 34 vrouwen gedurende 28 dagen bij tweemaal daags gebruik.
Marien ingrediënt
Marine Prebiotic Complex: brengt de huidmicrobiota weer in evenwicht en draagt bij tot de goede werking van het immuunsysteem van de huid.
Elk ingrediënt in het complex (Laminaria Algen, Chlorella Microalgen, Planktonische Mariene Suikers en Marien Bronwater) levert een verscheidenheid aan voedingsstoffen aan de huidmicrobiota. Suikers, voor energie. Peptiden, voor groei. Exopolysacchariden, bekend om hun beschermende eigenschappen tegen omgevingsstress. Het Marine Prebiotic Complex is ideaal gedoseerd en reguleert de diversiteit van de bacteriële flora van de huid om het perfecte evenwicht van de huid te herstellen. Het garandeert dus dagelijks een gezondere, minder gevoelige en mooiere huid*.

Oligomer®: stimuleert de cellulaire vitaliteit voor een geremineraliseerde, versterkte huid die beter bestand is tegen externe agressies en gezonder is.

*In vivo tests op het ingrediënt
Toepassing
's Morgens en 's avonds aanbrengen op een perfect gereinigd gezicht en hals, vóór uw gebruikelijke gezichtscrème.

Samenstelling

Deze vindt u misschien ook interessant

Maak uw beautyroutine compleet voor een nog beter resultaat op uw huid.

TE VINDEN IN DE SPA

Vind uw product in de dichtstbijzijnde Phytomer Spa. Naast verzorgingsproducten biedt PHYTOMER ook behandelingen aan waarvan u kunt genieten in de mooiste kuuroorden van Frankrijk en de rest van de wereld.

Mijn spa vinden

Soin Phytomer

Review

Samenstelling

De ingrediëntenlijst kan onderworpen zijn aan veranderingen. Wij adviseren u altijd de ingrediëntenlijst op de verpakking van het gekochte product te controleren om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor uw persoonlijk gebruik.


INGREDIENTS : AQUA (WATER) / EAU, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISOPROPYL PALMITATE, OCTYLDODECANOL, GLYCERIN, C10-18 TRIGLYCERIDES, PROPYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-6 DISTEARATE, ZEA MAYS (CORN) OIL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, GLYCOL PALMITATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, JOJOBA ESTERS, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, PARFUM (FRAGRANCE), XANTHAN GUM, POLYGLYCERYL-3 BEESWAX, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CETYL ALCOHOL, MARIS AQUA (SEA WATER) / EAU DE MER, CELLULOSE GUM, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, SODIUM CITRATE, O-CYMEN-5-OL, HYDROLYZED ALGIN, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, PHENETHYL ALCOHOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, SACCHARIDE ISOMERATE, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, HELICHRYSUM ITALICUM EXTRACT.