Oligoforce Advanced
search
Oligoforce Advanced
search
Oligoforce Advanced
search
Oligoforce Advanced
search
Oligoforce Advanced
search

Serum

best-seller

Oligoforce Advanced

Vochtinbrengend serum met OLIGOMER® voor vlek- en rimpelcorrectie

Review (29)

Huidtype: Alle huidtypes

Inhoud: 30 ml

Dit product is momenteel niet voorradig.

Oligoforce Advanced combineert twee toonaangevende mariene werkstoffen in een micro-emulsie: Oligomer® zeewaterconcentraat en Eternelle Marine blauwe microalgen om puistjes en rimpels te bestrijden. De rijke textuur, die het comfort van een olie en de doeltreffendheid van een serum combineert, omhult de huid met licht en zorgt voor een intense hydratatie. Dag na dag straalt de huid, worden puistjes vervaagd en rimpels gladgestreken.

Recycleerbare glazen fles gemaakt in Italië

Textuur – Geur

Micro-emulsie met satijnen afwerking

Bewezen resultaten

GEZONDE HUID

CONTINUE HYDRATATIE*: + 72%
In 1 uur: + 72%
In 3 uur: + 54%
In 6 uur: + 37%

RIMPELS GECORRIGEERD**
In 1 maand, aantal rimpels: - 37%

MINDER ZICHTBARE VLEKKEN**
In 2 maanden, totale oppervlakte van de vlekjes: - 15%

* Hydratatietest, eenmalige toepassing op 11 vrijwilligers.
** Wetenschappelijke tests, tweemaal daags aanbrengen gedurende 2 maanden bij 23 vrijwilligers.

Marien ingrediënt

Eternelle Marine: stimuleert de productie van Thioredoxines, natuurlijke verdedigingsproteïnen aanwezig in de huid, om de huid een doeltreffende anti-oxidant* en anti-inflammatoire* bescherming te bieden om het ontstaan van rimpels en puistjes te beperken.
Oligomer®: stimuleert de cellulaire vitaliteit voor een geremineraliseerde, versterkte huid die beter bestand is tegen externe agressies en gezonder is.

*In vitro tests op het ingrediënt.

Toepassing

Breng een paar druppels aan op het gezicht en de hals vóór uw huidverzorgingscrème en vermijd daarbij zorgvuldig het gebied rond de ogen.


Samenstelling

Deze vindt u misschien ook interessant

Maak uw beautyroutine compleet voor een nog beter resultaat op uw huid.

TE VINDEN IN DE SPA

Vind uw product in de dichtstbijzijnde Phytomer Spa. Naast verzorgingsproducten biedt PHYTOMER ook behandelingen aan waarvan u kunt genieten in de mooiste kuuroorden van Frankrijk en de rest van de wereld.

Mijn spa vinden

Soin Phytomer

Review

Samenstelling

De ingrediëntenlijst kan onderworpen zijn aan veranderingen. Wij adviseren u altijd de ingrediëntenlijst op de verpakking van het gekochte product te controleren om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor uw persoonlijk gebruik.


PEG-8 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, AQUA (WATER) / EAU, POLYGLYCERYL-6 ISOSTEARATE, PROPYLENE GLYCOL, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, GLYCERIN, NIACINAMIDE, MARIS AQUA (SEA WATER) / EAU DE MER, PARFUM (FRAGRANCE), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, ADENOSINE, DICTYOPTERIS POLYPODIOIDES EXTRACT, CYSTOSEIRA TAMARISCIFOLIA EXTRACT, PANCRATIUM MARITIMUM EXTRACT, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, EUGENOL, CITRONELLOL, CITRAL, GERANIOL, CI 61565 (GREEN 6).