OLIGOMER® Sensation BIEN-ÊTRE
search
OLIGOMER® Sensation BIEN-ÊTRE
search
OLIGOMER® Sensation BIEN-ÊTRE
search
OLIGOMER® Sensation BIEN-ÊTRE
search
OLIGOMER® Sensation BIEN-ÊTRE
search

Reiniger & Peeling

OLIGOMER® Sensation BIEN-ÊTRE

Hydraterende douchegel

Review (1)

Huidtype: Remineraliserende douchegel

Inhoud: 200 ml / 6.7 Fl.oz

Dit product is momenteel niet voorradig.

Een delicaat geurende douchegel met Oligomer®, een mineraalrijk zeewaterconcentraat, om de huid in één stap te reinigen en te hydrateren.


93% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong
Tube gemaakt van recyclebaar plantaardig materiaal, geproduceerd in Europa

Textuur – Geur

Douchegel met schuimtransformatie

Bewezen resultaten
Marien ingrediënt

Oligomer®: bijdrage aan sporenelementen, versterkt de opperhuid, voorkomt cellulaire vermoeidheid, remineraliseert, revitaliseert; zorgt voor ontspanning en fitheid.

Toepassing

In cirkelvormige bewegingen over het hele lichaam aanbrengen. Afspoelen en lichaamscrème aanbrengen. Vermijd contact met de ogen.


Samenstelling

Deze vindt u misschien ook interessant

Maak uw beautyroutine compleet voor een nog beter resultaat op uw huid.

TE VINDEN IN DE SPA

Vind uw product in de dichtstbijzijnde Phytomer Spa. Naast verzorgingsproducten biedt PHYTOMER ook behandelingen aan waarvan u kunt genieten in de mooiste kuuroorden van Frankrijk en de rest van de wereld.

Mijn spa vinden

Soin Phytomer

Review

Samenstelling

De ingrediëntenlijst kan onderworpen zijn aan veranderingen. Wij adviseren u altijd de ingrediëntenlijst op de verpakking van het gekochte product te controleren om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor uw persoonlijk gebruik.


AQUA (WATER) / EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCO-GLUCOSIDE, PHENOXYETHANOL, PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), POLYPROPYLENE TEREPHTHALATE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, POLYQUATERNIUM-7, POTASSIUM SORBATE.