Pionnière XMF Masque-en-huile
search
Pionnière XMF Masque-en-huile
search
Pionnière XMF Masque-en-huile
search
Pionnière XMF Masque-en-huile
search
Pionnière XMF Masque-en-huile
search

Maskers

Nieuw

Pionnière XMF Masque-en-huile

Exfoliërend Olie Masker

Review (0)

Huidtype: Alle huidtypes

Inhoud: 50 ml / 1.6 Fl.oz

Dit product is momenteel niet voorradig.

Dit buitengewone masker combineert 3 belangrijke schoonheidsstappen in een uitzonderlijke textuur. Deze kostbare balsem biedt alle voordelen van een gladmakend masker, een zachte exfoliant en een algemene anti-ageing behandeling om een gehydrateerde, gladdere huid met een verfijnde textuur te onthullen. Dag na dag worden de poriën vernauwd, rimpels zichtbaar verminderd en wordt de huid weer stralend. Het Masque-en-huile Exfoliant biedt de huid de ultieme XMF Pioneer schoonheidservaring met de verfijnde en elegante signatuurgeur van jasmijn en roos.

Recycleerbare glazen pot gemaakt in Duitsland

Textuur – Geur

Transformerend masker: exfoliërende gelei, smeltende olie, melkachtige lotion, geparfumeerd met een roos-jasmijn hart

Bewezen resultaten

ONMIDDELLIJK NIEUW HUIDEFFECT*.
Gelijkmatigere huid: + 42%
gladdere huid: + 29%

GLOBALE ANTI-AGING CORRECTIE**
Gladgestreken rimpels: + 94%
Aangespannen poriën: +100%
Nieuwe glans: +100%
Opgevulde huid: +100%

*Klinische test bij 33 vrijwilligers na één keer aanbrengen.
**Tevredenheidstest bij 33 vrijwilligers na twee keer per week aanbrengen gedurende 28 dagen.

Marien ingrediënt

XMF Sucre Marin, Extra Marine Filler*: Maakt rimpels onmiddellijk glad en maakt de huid matter. Werkt in het hart van de huid om de dermis te verstevigen.
Biologische Salicornia-olie (zeeplant): verbetert de doorbloeding en de wateropslag in de opperhuid. Versterkt de lipidenbarrière.
Trio van exfoliërende poeders (abrikozenpitten, biologische arganpitten en puimsteen): exfoliëren en verwijderen dode cellen om de huid onmiddellijk te laten stralen.

* Vulling van mariene rimpels.

Toepassing

Breng twee keer per week een dunne laag aan op een schone en droge huid. 10 minuten laten inwerken alvorens met ronddraaiende bewegingen te scrubben, daarna het overtollige met water afspoelen.


Samenstelling

Deze vindt u misschien ook interessant

Maak uw beautyroutine compleet voor een nog beter resultaat op uw huid.

TE VINDEN IN DE SPA

Vind uw product in de dichtstbijzijnde Phytomer Spa. Naast verzorgingsproducten biedt PHYTOMER ook behandelingen aan waarvan u kunt genieten in de mooiste kuuroorden van Frankrijk en de rest van de wereld.

Mijn spa vinden

Soin Phytomer

Review

Samenstelling

De ingrediëntenlijst kan onderworpen zijn aan veranderingen. Wij adviseren u altijd de ingrediëntenlijst op de verpakking van het gekochte product te controleren om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor uw persoonlijk gebruik.


ISOHEXADECANE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, AQUA (WATER) / EAU, SUCROSE LAURATE, SUCROSE STEARATE, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) SEED POWDER, PARFUM (FRAGRANCE), HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, SUCROSE DILAURATE, PUMICE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, ARGANIA SPINOSA SHELL POWDER, CELLULOSE, BIXA ORELLANA SEED EXTRACT, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, ALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, PHENETHYL ALCOHOL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, SALICORNIA HERBACEA EXTRACT.