Pionnière XMF Riche
search
Pionnière XMF Riche
search
Pionnière XMF Riche
search
Pionnière XMF Riche
search

Dagcrème

Pionnière XMF Riche

Verjongende perfectionerende rijke crème

Review (39)

Huidtype: Droge tot zeer droge huid

Inhoud: 50 ml / 1.6 Fl.oz

Dit product is momenteel niet voorradig.

Phytomer combineert XMF, een biotechnologische hightech zeesuiker, met de rijkdom van een lipide-aanvullende mariene olie die van nature geconcentreerd is in Omega 3. Deze zachte en uiterst comfortabele "tweede huid"-crème strijkt rimpels in 1 uur glad*. De sublieme textuur herstelt de soepelheid en het comfort van de fijne en droge huid van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Dag na dag wordt de huid gevuld met voeding. Ze ziet er zichtbaar jonger, steviger en stralender uit.

Recycleerbare glazen pot gemaakt in Duitsland


* Instrumentele test op 23 vrijwilligers.

Textuur – Geur

Romig en ultra comfortabel

Bewezen resultaten
HERNIEUWDE JEUGDIGHEID RIMPELS GLADGESTREKEN IN 1 UUR
Vermindering van kraaienpootjesrimpels tot 23%

OPGEVULDE HUID IN 1 WEEK**
Ceramidesynthese: + 52%

COMFORT EN SOEPELHEID HERSTELD IN 1 MAAND***
Comfortabele huid van 's morgens tot 's avonds: 100%

*Instrumentele test op 23 vrijwilligers, na één enkele toepassing. Gemiddelde waarde verkregen bij 8 van de 23 vrijwilligers. Globaal resultaat: -11%.
**Instrumentele test ex vivo.
***Tevredenheidstest uitgevoerd op 23 vrijwilligers, na 2 toepassingen per dag gedurende 28 dagen.

Marien ingrediënt
EPS XMF, Extra Marine Filler*: verzacht onmiddellijk rimpels en maakt de huid matter.
Morio Orchid: beschermt de jeugdigheid van de huid dankzij zijn anti-oxiderende en anti-glycatie werking.
Schizochytriumolie: versterkt de lipidenbarrière voor een intens gevoede, gehydrateerde huid.

*Mariene rimpelvulling.
Toepassing
's Morgens en/of 's avonds aanbrengen op een grondig gereinigd gezicht en hals. Alleen gebruiken of in combinatie met een serum naar keuze.

Samenstelling

Deze vindt u misschien ook interessant

Maak uw beautyroutine compleet voor een nog beter resultaat op uw huid.

TE VINDEN IN DE SPA

Vind uw product in de dichtstbijzijnde Phytomer Spa. Naast verzorgingsproducten biedt PHYTOMER ook behandelingen aan waarvan u kunt genieten in de mooiste kuuroorden van Frankrijk en de rest van de wereld.

Mijn spa vinden

Soin Phytomer

Review

Samenstelling

De ingrediëntenlijst kan onderworpen zijn aan veranderingen. Wij adviseren u altijd de ingrediëntenlijst op de verpakking van het gekochte product te controleren om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor uw persoonlijk gebruik.


De lijst van ingrediënten kan worden gewijzigd. Wij raden u aan altijd de ingrediëntenlijst op de verpakking van het gekochte product te controleren om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor uw persoonlijk gebruik.


INGREDIËNTEN : AQUA (WATER) / EAU, OCTYLDODECANOL, GLYCERINE, COCO CAPRYLATE/CAPRATE, OCTYLDODECYL MYRISTATE, CETEARYL GLUCOSIDE, SESAMUM INDICUM (SESAM) SEED OIL, C10-18 TRIGLYCERIDES, NIACINAMIDE, JOJOBA ESTERS, SORBITAN OLIVEATE, CAPRYL/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PENTYLENE GLYCOL, PARFUM (GEURSTOF), KALIUM CETYL FOSFAAT, CARBOMER, XANTHAN GOM, CHLOORFENESINE, CETEARYL ALCOHOL, HYDROXYACETOFENON, MARIS SAL (ZEEZOUT) / SEL MARIN, GLYCERYL LAURATE, NATRIUMHYDROXIDE, TOCOFEROL, ADENOSINE, LAMINARIA DIGITATA-EXTRACT, CRITHMUM MARITIMUM-EXTRACT, CHLORELLA VULGARIS-EXTRACT, PALMARIA PALMATA-EXTRACT, ALTEROMONAS FERMENT-EXTRACT, FENETHYLALCOHOL, UNDARIA PINNATIFIDA-EXTRACT, NATRIUMBENZOAAT, HELIANTHUS ANNUUS (ZONNEBLOEM) ZAADOLIE, SACHARIDE ISOMERAAT, CITROENZUUR, NATRIUMCITRAAT, CITRONELLOL, LIMONEEN, ALFA-ISOMETHYLIONON, GERANIOL, CI 77491 (IJZEROXIDEN), CI 77492 (IJZEROXIDEN).