REMODÈLE
search

VERSTEVIGENDE HUIDVERZORGING

Remodèle

Tonische Lichaamsgel

Review (0)

Huidtype: Tonifiërend effect

Inhoud: 150 ml / 5.0 Fl.oz

Dit product is momenteel niet voorradig.

PHYTOMER gaat de uitdaging aan om de huid zichtbaar steviger te maken met een hoogwaardige hydraterende formule. Het legt een subliem aanspannende sluier op het lichaam, in een subtiel parelmoerachtige frisse gel.
Net als na een zeebad is de huid verkwikt en getonifieerd.

Textuur – Geur

Glanzende, verfrissende gel

Bewezen resultaten

DIRECT: HET EFFECT VAN EEN ZEEBAD
Vanaf de eerste aanvraag*:
Energiek lichaam en stimulerend effect voor bijna 8 van de 10 vrouwen

EXTRA HYDRATATIE**
Optimale verhoging van de hydratatiesnelheid tot + 91% na 15 minuten.

IN 1 MAAND: EEN GEREVISEERDE HUID***
Spannend effect: +33,9%.
Huidtint: +32,4% toename van de huidtint: +32,4%.
Vorm van het silhouet: + 29,8%.

* Tevredenheidstest op 54 vrouwen. Twee keer per dag 28 dagen lang een aanvraag indienen. ** Meting van de hydratatiesnelheid door corneometrie bij 10 vrijwilligers, gemiddeld gedeeltelijk resultaat bij 4 vrijwilligers, gemiddeld 68,8%.
*** Zelfscore van 54 vrijwilligers, percentage verbetering van het uiterlijk van de huid. Twee keer per dag 28 dagen lang een aanvraag indienen.

 

Marien ingrediënt

Eco-Chlorella: stimuleert de structurele proteïnen van de huid voor een verstevigende en anti-verzakkende werking.
OLIGOMER®: ideale toevoer van sporenelementen, versterkt en remineraliseert de epidermis.

Toepassing
's Morgens en/of 's avonds met ronddraaiende bewegingen aanbrengen op de zones die het meest te lijden hebben onder het verlies aan huidelasticiteit (dijen, buik, buste en armen).

Samenstelling

Deze vindt u misschien ook interessant

Maak uw beautyroutine compleet voor een nog beter resultaat op uw huid.

TE VINDEN IN DE SPA

Vind uw product in de dichtstbijzijnde Phytomer Spa. Naast verzorgingsproducten biedt PHYTOMER ook behandelingen aan waarvan u kunt genieten in de mooiste kuuroorden van Frankrijk en de rest van de wereld.

Mijn spa vinden

Soin Phytomer

Review

Samenstelling

De ingrediëntenlijst kan onderworpen zijn aan veranderingen. Wij adviseren u altijd de ingrediëntenlijst op de verpakking van het gekochte product te controleren om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor uw persoonlijk gebruik.


AQUA (WATER) / EAU, GLYCERIN, GLYCERETH-26, PROPANEDIOL, BETAINE, PEG-150, PHENOXYETHANOL, CARBOMER, PPG-5-CETETH-20, CHLORPHENESIN, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, MARIS SAL (SEA SALT) / SEL MARIN, GLYCERYL ACRYLATE / ACRYLIC ACID COPOLYMER, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, MICA, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, SILICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 42090 (BLUE 1)